XLN-t

Relais borden

Projecten in de beveiligingssector hebben vaak nood aan relais om allerlei zaken te besturen of te koppelen. Voor deze toepassingen werden er specifieke relais borden ontwikkeld, vooral gericht op eenvoudig aansluiten. Dit bespaart tijd voor de technicus waardoor de installatie makkelijker gerealiseerd en onderhouden kan worden. De borden gebruiken klemcontacten van goede kwaliteit zodat slechte contacten vermeden worden. Elk relais is tevens voorzien van een LED waardoor diagnose makkelijker is.

De relais worden aangestuurd met 12V en kunnen spanningen schakelen tot 30Vdc(1A) en 125Vac(0.5A).

Open collector relais bord

Dit bord bevat acht 12V relais die via een open collector aanstuurbaar zijn. Dit betekent dat de plus zijde van de 12V permanent wordt aangesloten op het bord. De min zijde wordt geschakeld, door bijvoorbeeld een schakelaar, een transistor of een ander relais contact. Zodra de min zijde ingeschakeld is, zal het relais inschakelen en de LED branden.

Universeel relais bord (BDX127)

Dit bord bevat acht 12V relais. Deze zijn aanstuurbaar via open collector of TTL. Er zijn pinheader en schroefconnectors voor de ingangen. Dit maakt het bord universeel toepasbaar.

Het bord bevat ter beveiliging een tamper schakelaar die bij het openenen van de behuizing geactiveerd kan worden.